Spelregels


Reacties worden niet vooraf gecontroleerd, dus direct geplaatst. Religieuze leugens worden beantwoord per mail of hier, indien ze worden verwijderd dan wordt u op de hoogte gesteld met redenen omkleed. Onzin en spot wordt verwijderd. Reageren op een reactie kan door op het  rode pijltje te klikken.

Vanaf vandaag 22-10-'23: Berichten ZONDER voornaam en achternaam worden verwijderd. Dit in het kader van openheid en eerlijkheid.


Reactie plaatsen

Reacties

Bernard Bobber
een maand geleden

Beste heer Rinus,

Bent u bekend met het fenomeen 'Ratchet Cat'
Is dit DESbijbels of DESsatans.

zsm reactie
mvg B. Bobber

Frits Uck
5 maanden geleden

Goedendag,

Hoe ontvangt u de berichten van God? Praat hij daadwerkelijk tegen u, of plant hij als het ware deze dingen in uw hoofd? Ik ben geïnteresseerd in hoe u deze dingen verneemt.

U groetend,

Frits

Rinus Jantz
5 maanden geleden

Beste Frits,

Serieuze vragen krijgen een antwoord.

Het is heel verschillend, als het persoonlijk is, dan krijg ik een direct antwoord, maar dat gebeurt weinig. In het begin van mijn roeping was het veelvuldig. Maar de persoonlijke dingen zijn gezegd.

Het ging over mijn gezondheid en over dat ik vermoord zal worden, dat kun je teruglezen via deze link: https://www.debeloofdeschepping.nl/de-eindtijd-compleet#ET28

Verder moet de Schrift vervult worden en er staat geschreven:
Onderzoek alles, zelfs Mijn wil en behoudt het goede, 1 Kronieken 28:8 & 1 Thessalonicenzen 5:21.

Ook staat er geschreven dat in de Eindtijd de kennis zal toenemen, Daniël 12:1
De kennis staat niet alleen in de bijbel, want de bijbel is incompleet en gemanipuleerd, de apocriefe boeken van het oude en het nieuwe testament behoren welzeker tot de opgetekend woorden.

Ieder geschrift op mijn website – in de downloads – heb ik gelezen en onderzocht, zo ook de website over Bertha Dudde https://www.berthadudde.net/thema.html

Ik heb een tijdlijn die klopt, geen enkele predikant heeft dat, zo ken ik het begin en het eind. De verlossingsperiode is een periode van 5920 jaar en daarna komt de volgende verlossingsperiode, het 1000-jarig rijk.

15-12-2023 is het keerpunt bereikt, in de laatste 840 dagen sterven alle mensen, behalve 8 personen zoals in Noach’s tijd.

Franciscus van Dan
5 maanden geleden

Beste Rinus,

Na je laatst voorspelde datum hebben wij werkelijk waar met angst en beven gewacht op wat er komen zal. We hebben nadat er niks gebeurt is dit even moeten laten bezinken en hebben nu toch de moed om te vragen wat de volgende datum is dat er grootse dingen staan te gebeuren. Kan je ons wat informatie geven?

Met vriendelijke groet,
Frans en Ina

Pieter
5 maanden geleden

Beste rinus,

Stop met deze onzin,

Je maakt het christelijk geloof compleet belachelijk.

Ga naar de huisarts, laat je helpen

Rinus Jantz
5 maanden geleden

Hi Pieter,

Ik ken geen Pieter van de Does, maar dat maakt niks uit, want niet ik spreek onzin, ik spreek de waarheid. Er zijn namelijk 4200 verschillende religies en juist dat kan niet, dat zijn 4200 verschillende leugens, want er is maar één God, dus is er ook maar één waarheid én die ene waarheid verkondig ik.

Snap je echt niet dat juist al die verschillende religies belachelijk zijn?

Markus Johannes
6 maanden geleden

Van de zin “ik ben Rinus Rantz” kan je het woord Kruisbanier maken. Maar ook het woord Satan, ik twijfel nog welke het beste past. Iemand tips?

Rinus Jantz
6 maanden geleden

Knul,

Kijk, jij liegt en manipuleert, dus ben jij een satans knecht.

Mijn naam heeft een andere betekenis. Mensen die het Hebreeuws beheersen, weten dat mijn roepnaam in Hebreeuws 𝗦𝗧𝗘𝗥 betekent. En mijn achternaam heeft ook een zeer bijzondere geheime betekenis.

Jantz
Jan : Afkorting van: Johannes = de liefde
T: de eerste letter van Theodore = door God gegeven.
Z: de eerste letter van: zoon.

Samengevoegd:
𝗦𝘁𝗲𝗿, 𝗱𝗲 𝗹𝗶𝗲𝗳𝗱𝗲𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲 𝘇𝗼𝗼𝗻 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗚𝗼𝗱 𝗴𝗲𝗴𝗲𝘃𝗲𝗻.

Chris
6 maanden geleden

Geachte meneer Rinus,

Ik vind het erg bijzonder dat u in het POW news item 1 Koningen 22:22 aanhaalt om u toestemming te geven om te liegen. De context is toch echt dat God een leugengeest toestemming geeft om te liegen. Door deze tekst aan te halen hebt u uzelf gelijkgesteld aan een leugengeest in dienst van lucifer. Beetje dom in mijn ogen.

Rinus Jantz
6 maanden geleden

Dit staat er.
1 Koningen 22:22 𝗘𝗻 𝗛𝗶𝗷 𝘇𝗲𝗶: 𝗨 𝗺𝗮𝗴 𝗺𝗶𝘀𝗹𝗲𝗶𝗱𝗲𝗻, 𝗲𝗻 𝘂 𝘇𝘂𝗹𝘁 𝗲𝗿 𝗼𝗼𝗸 𝘁𝗼𝗲 𝗶𝗻 𝘀𝘁𝗮𝗮𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻. 𝗩𝗲𝗿𝘁𝗿𝗲𝗸 𝗲𝗻 𝗱𝗼𝗲 𝗵𝗲𝘁 𝘇𝗼.
M.a.w Ik misleid de leugengeesten, enne …. DAT IS VERREKTE GOED GELUKT.

De opdracht van de Discipel van de Eindtijd is ff wat anders dan verwacht, althans de 2e opdracht.
God voert oorlog tegen de hooghartigen, deze hooghartigen KEREN TERUG naar de Hel, zo staat er geschreven.

Openbaring 2:16 Bekeer u (wordt NEDERIG). En zo niet, dan kom Ik spoedig bij u en zal Ik tegen hen (u) oorlog voeren met het zwaard van Mijn mond.

Jakobus 4:6 ‘Hij echter geeft des te meer genade. Daarom zegt de Schrift: 𝗚𝗼𝗱 𝗸𝗲𝗲𝗿𝘁 𝗭𝗶𝗰𝗵 𝘁𝗲𝗴𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝗵𝗼𝗼𝗴𝗺𝗼𝗲𝗱𝗶𝗴𝗲𝗻, 𝗺𝗮𝗮𝗿 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗻𝗲𝗱𝗲𝗿𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗛𝗶𝗷 𝗴𝗲𝗻𝗮𝗱𝗲.

Psalm 9:18‭-‬19 De goddelozen 𝗸𝗲𝗿𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗿𝘂𝗴, 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝗵𝗲𝗹 𝘁𝗼𝗲, alle heidenvolken, die God vergeten. Want de arme wordt niet voor altijd vergeten, de hoop van de ellendigen vergaat niet voor eeuwig.

Niels
6 maanden geleden

Rinus,

Hoe gaat het met het einde van de wereld?

Je berekeningen zijn toch al redelijk ver aan het uitlopen.

Klopt het nog wel?

Rinus Jantz
6 maanden geleden

Want ben ik nu bezig mensen te overtuigen, of God? Of probeer ik mensen te behagen? 𝗔𝗹𝘀 𝗶𝗸 𝗶𝗺𝗺𝗲𝗿𝘀 𝗻𝗼𝗴 𝗺𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻 𝗯𝗲𝗵𝗮𝗮𝗴𝗱𝗲, 𝘇𝗼𝘂 𝗶𝗸 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗲𝗻𝘀𝘁𝗸𝗻𝗲𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝘂𝘀 𝘇𝗶𝗷𝗻. Maar ik maak u bekend, broeders, dat het Evangelie dat door mij verkondigd is, niet naar de mens is. Want ik heb dat ook niet van een mens ontvangen of geleerd, maar door openbaring van Jezus Christus. '

Openbaring 2:16 Bekeer u (wordt NEDERIG). En zo niet, dan kom Ik spoedig bij u en zal Ik tegen hen (u) oorlog voeren met het zwaard van Mijn mond.

1 Koningen 22:22 𝗘𝗻 𝗛𝗶𝗷 𝘇𝗲𝗶: 𝗨 𝗺𝗮𝗴 𝗺𝗶𝘀𝗹𝗲𝗶𝗱𝗲𝗻, 𝗲𝗻 𝘂 𝘇𝘂𝗹𝘁 𝗲𝗿 𝗼𝗼𝗸 𝘁𝗼𝗲 𝗶𝗻 𝘀𝘁𝗮𝗮𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻. 𝗩𝗲𝗿𝘁𝗿𝗲𝗸 𝗲𝗻 𝗱𝗼𝗲 𝗵𝗲𝘁 𝘇𝗼.

Christiaan
7 maanden geleden

Er zijn vele manieren om ge sterven.. vele ego's kunnen ook sterven door geconfronteerd te worden met de waarheid.
Als er een wereldleider overlijdt dan is Putin niet logisch.. deze is te beschermd energetisch en zijn missie is nog niet volbracht. Al zal het een leider zijn waardoor iedereen ziet wie het kwaad daadwerkelijk is.

Denk wel dat er teveel ego zit in alles, aangezien waarheid altijd dichter op liefde zit - en begrip.

Rinus Jantz
7 maanden geleden

Christiaan,

Energetisch zijn van Poetin

Als God het nodig vindt dat Poetin plotseling zal sterven dan gebeurt dat. Die man mag dan nog zo energetisch zijn, er is er maar Eén die alles bepaald en niemand anders.

Er staat geschreven dat de mens VREDE & VEILIGHEID zal denken te krijgen - 1 Thessalonicenzen5:3. Van de wereldleiders is er maar één waar de wereldwijde gedachte van deze twee woorden bewaarheid zullen worden.

Zodra Poetin sterft, dan is het keerpunt bereikt, dan gaat Openbaring 6:7-8 in vervulling.
Openbaring 6:7-8 vertelt zelfs hoe de mensen zullen omkomen.

1. Het zwaard: Wereldoorlog III

2. Honger: U ziet dat EZRA ook over de honger spreekt, maar de doden uit die periode kunnen behoren tot de rechtvaardigen en de onrechtvaardigen.

3. De Pest: Covid19 zal muteren naar een uiterst besmettelijk en dodelijk virus, de mensen die hierdoor gedood zullen worden zijn wel de rechtvaardigen.

4. Wilde Beesten: Dit zijn menselijke Wilde Beesten. Door de voorgaande factoren hebben de mensen geen zelfbeheersing meer en zal om het minste of geringste gegrepen worden naar wapens en zullen de rechtvaardigen worden gedood.

Jesaja 57:1-2 De rechtvaardige komt om, en er is niemand die het ter harte neemt. De goedertieren mensen worden weggenomen, zonder dat er iemand op let dat de rechtvaardige weggenomen wordt vóór het onheil. Hij zal ingaan in de vrede; zij zullen rusten op hun slaapplaatsen (dodenrijk), eenieder die in zijn oprechtheid wandelt.

Dit wordt afgesloten door enorme natuurrampen waardoor er opnieuw 2 miljard mensen sterven. Dit duurt maar enkele uren, maar hierdoor wordt alles totaal anders, de wereld is dan een enorme puinhoop geworden.

Dit wordt gerealiseerd in zeer korte tijd en het gaat binnen enkele dagen gebeuren.

Met groet,

Rinus Jantz

Ron D
7 maanden geleden

beste Rinus,

Dat geeft geen antwoord oP mijn vraag. Wanneer u verkondigd dat de data bekend zijn, de bereikingen niet foutief zijn, komt DE datum ditchtbij.

Als dit niet gebeurt zit je er dus naast.
Dan zal ik toch maar gaan nadenken over een andere influisteraar.

Wees dan ook een man als je er naaast zot, ook voor jezelf.

Rinus Jantz
7 maanden geleden

Het is niet het antwoord wat jij in mijn mond probeert te leggen, maar het is het juiste antwoord.
God spreekt via mijn gedachten en Zijn antwoorden daar twijfel ik geen seconde aan.

Ron D.
7 maanden geleden

Beste Rinus’,

Zou je er ook eerlijk vooruitkomen als je voorspellingen niet uitkomen eind September?

Dan heb je het dus verkeerd berekend en verkondigd.

Of kom je dan met een excuus?

Rinus Jantz
7 maanden geleden

Beste Ron,

‘Want ben ik nu bezig mensen te overtuigen, of God? Of probeer ik mensen te behagen? 𝗔𝗹𝘀 𝗶𝗸 𝗶𝗺𝗺𝗲𝗿𝘀 𝗻𝗼𝗴 𝗺𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻 𝗯𝗲𝗵𝗮𝗮𝗴𝗱𝗲, 𝘇𝗼𝘂 𝗶𝗸 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗲𝗻𝘀𝘁𝗸𝗻𝗲𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝘂𝘀 𝘇𝗶𝗷𝗻. Maar ik maak u bekend, broeders, dat het Evangelie dat door mij verkondigd is, niet naar de mens is. Want ik heb dat ook niet van een mens ontvangen of geleerd, maar door openbaring van Jezus Christus. ‘

Kan jij beoordelen welke opdracht iemand heeft? Jouw reactie getuigd van hoogmoed, dat is de oorzaak van de val van satan. Het is nog altijd zo dat de nederigen God’s genade ontvangen en de hoogmoedigen niet. Zie onderstaande tekst.

Openbaring 2:16 Bekeer u (wordt NEDERIG). En zo niet, dan kom Ik spoedig bij u en zal Ik tegen hen (u) oorlog voeren met het zwaard van Mijn mond.

1 Koningen 22:21-22 Toen trad er een geest naar voren en ging voor het aangezicht van de HEERE staan. Hij zei: Ík zal hem misleiden. En de HEERE zei tegen hem: Waarmee? Hij zei: Ik zal eropuit gaan en een leugengeest zijn in de mond van al zijn profeten. 𝗘𝗻 𝗛𝗶𝗷 𝘇𝗲𝗶: 𝗨 𝗺𝗮𝗴 𝗺𝗶𝘀𝗹𝗲𝗶𝗱𝗲𝗻, 𝗲𝗻 𝘂 𝘇𝘂𝗹𝘁 𝗲𝗿 𝗼𝗼𝗸 𝘁𝗼𝗲 𝗶𝗻 𝘀𝘁𝗮𝗮𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻. 𝗩𝗲𝗿𝘁𝗿𝗲𝗸 𝗲𝗻 𝗱𝗼𝗲 𝗵𝗲𝘁 𝘇𝗼.

Ik heb al 2 jaar lang allerlei datums geroepen in Zijn opdracht, maar het is over, een nieuwe taak wacht mij.