Deze boeken worden door de Theologen bestempeld als zijnde "Valse Profeet of de Valse Christus". Juist deze opmerkingen hebben ervoor gezorgd dat ik het ging onderzoeken. Ik ben gaan onderzoeken of de informatie klopte met de Bijbel, met het Boek der Oprechte, met het Boek van Henoch, met de Openbaringen van Paulus en het Evangelie van Nicodemus. Mijn onderzoek betrof vooral het boek van de Geheimen van de Tijd en Wanneer is Jezus nu echt geboren. 

Mij conclusie: De schrijver is zeer breedsprakig en een echte Theoloog. Deze Theoloog is anders dan de vele Theologen die ik heb gesproken. De diepgang die ik heb gelezen en de manier waarop de Bijbel wordt gecombineerd met het Boek der Oprechte is een openbaring op zich. Alleen al het feit dat hij als Theoloog het Boek der Oprechte heeft bestudeerd, is al uniek te noemen, want in de ogen van de Theologen is dit boek, net als het Evangelie van Thomas en de handelingen van Thomas, een verboden boek. Helaas is hij vergeten om andere geschriften op te nemen in zijn onderzoeken. 

Deze schrijver is oprecht en ook voor hem geldt dat door het diepgaande onderzoek dat hij heeft verricht, hem veel is geopenbaard. 

De schrijver is Stephen E. Jones. U kunt hem vinden via de website: Godskingdom  Helaas is het commercieel geworden.

De Geheimen Van Tijd
PDF – 3,3 MB 286 downloads
Wanneer Is Jezus Nu ECHT Geboren 1
PDF – 453,8 KB 282 downloads
Het Jubeljaar Van De Schepping
PDF – 2,3 MB 235 downloads
Het Eerste Psalmboek Genesis
PDF – 1,3 MB 208 downloads
Grieks En Romeins Christendom
PDF – 305,4 KB 215 downloads

Grieks en Romeins Christendom: Dit boekje van 23 pagina's gaat over de Bisschoppen die de Bijbel hebben samengesteld. Ook dit boekje is door Dhr. Stephen E. Jones samengesteld. Door de automatische vertaling van Google Translate heb ik dit in het Nederlands kunnen kopiëren. Cultuur en geloofsinzichten waren zeer verschillend van deze heren en met dat verschil van inzicht hebben ze de Bijbel samengesteld. 


Dit boek is eveneens een duidelijk en zeer leerzaam boek. Het is een boek dat de verschillen en de overeenkomsten tussen de Bijbel en Koran laat zien. Zeer gefundeerd maar op een paar punten door de tijd achterhaald, maar wat zeer duidelijk is, is het beeld van de Antichrist. Het is een redelijk dik boek, maar je hoeft het niet helemaal te lezen om een indruk te krijgen, die meer dan genoeg verteld.

De Islamitische Antichrist
PDF – 7,8 MB 261 downloads

TIP: Als een moslim een gelovige christen aanvalt - veel moslims kennen de bijbel beter dan de christenen, vraag dan eens of ze de satan kennen. Deze wordt namelijk nergens genoemd in de koran. Dit is het duidelijkste bewijs dat de koran door deze gevallen engel is gedicteerd.