De profeten vanaf Henoch tot nu

Gepubliceerd op 20 augustus 2021 om 22:02

Een profeet is iemand die iets verkondigd dat nog moet gaan gebeuren. Een boodschap die van de Allerhoogste afkomstig is. En dat er weer wat zit aan te komen, dat is zeer zeker. Alleen is het zo dat de mensen het niet willen geloven.

Werkelijk, diep en grondig nadenken. Daar heeft u die grijze massa voor, een massa die ogenschijnlijk veel op die van de dieren lijkt, maar dat onderscheidende vermogen, dat gebruikt u niet. U had beter een machine kunnen zijn.

Kijk naar het verleden

Lang geleden, voor Mij (uw God) is het maar even geleden, waren er in Kanaän ook mensen die als domme dieren handelen, net zoals u. Niet luisteren naar Mij, dat mag, maar dan zijn de consequenties ook voor u. Kijk naar de voorbeelden, we kijken naar de mensen uit Noach’s tijd. 120 jaren heb Ik Noach laten profeteren en niemand wilde luisteren. 120 jaren, zo oud wordt niemand van u. Ongeveer 700.000 mensen zijn er toen omgekomen door de vloed. Ik heb u een teken gegeven, een teken als bewijs en ter herinnering dat Ik dat nooit meer zou doen. Ik heb me aan dat woord gehouden en dat zal ik blijven doen. Mijn woord behoud zijn waarde.

Mijn teken en Mijn liefde

En dat teken, met de prachtige kleuren bezoedelt u op een afgrijselijke wijze. Mijn boog betekend niets voor u, u gebruikt het voor uw smeerlapperij. Mijn woorden van liefde worden verkocht, verkocht aan de hoogste bieder, de vrouwen misbruiken de liefde, want liefde is geheel wat anders dan wat u er tegenwoordig onder verstaat. U leent u voor allerlei verkeerde dingen aan Mijn tegenstander.

Keer tot Mij terug en Ik zal u genadig zijn. Ik houd van u, Ik heb u lief, Ik heb u zo lief dat Ik Mijn Zoon heb gegeven als offer voor uw welzijn.

Ik heb het u gezegd, alles staat opgetekend, opgetekend in dat boek en Mijn profeten hebben het altijd, keer op keer, verkondigd. De maat is vol en nog wilt u het niet zien, ik heb het u voorzegt en de tekenen laten optekenen in dat boek. Ook bij de Joden ging het fout, zei hebben me niet geloofd. Mozes was duidelijk, hij verwoordde het goed en toch ging het fout. Ook zei hebben vrijwillig gekozen. In plaats van genade kozen ze voor de dood. Al Mijn profeten hebben verkondigd voor nu. Vanaf Henoch tot nu, is de waarheid niet genoeg voor u, want plezier is het wat u zoekt, maar het wordt de dood wat u boekt.

Het bovenstaande is een tekst rechtstreeks van de Allerhoogste.

Daniël vertelt het duidelijk voor nu, na 2300 dagen is het uit en start het opnieuw. De derde generatie volgt u op.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.